Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-05@08:11:22 GMT

آشنایی با جنگل سراوان – گیلان

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۰۵۱۲۵

آشنایی با جنگل سراوان – گیلان

همشهری‌آنلاین: دریاچه زیبا و رودخانه خروشان پارک سراوان، تفاوت مهم آن با دیگر پارک‌های جنگلی است که با جلوه‌های خود شما را غافلگیر می‌کنند.

پارک جنگلی سراوان از قدیمی‌ترین پارک‌های جنگی گیلان و جزو مجموعه‌های بی‌نظیری از گونه‌های متنوع و نادر گیاهی است و ذخایر ژنتیکی و چشم اندازه‌های فوق‌العاده‌ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پارک در ۱۷ کیلومتری جاده رشت – تهران واقع شده و نزدیکی آن به مرکز استان و مجاورت با جاده سراسری باعث شده تا این مکان در زمره پارک‌های جنگلی مهم قرار گیرد و به یکی از جاذبه‌های طبیعی گردشگری شهر رشت تبدیل شود.

عمده علت تفاوت پارک جنگلی سراوان با دیگر پارک‌های جنگلی که در استان‌های شمالی کشور وجود دارد، دریاچه‌های مسحورکننده و خروشانی است که در این پارک قرار دارد. در بدو ورود به پارک در سمت چپ جلوه‌هایی تماشایی از دریاچه این پارک به چشمتان می‌خورد. دیگر رودخانه پارک هم خروشان نام دارد و برای تماشای آن باید بیشتر در امتداد پارک پیش بروید.  

در پارک جنگلی سراوان همچنین موزه‌ای تحت عنوان میراث روستایی وجود دارد که معماری صد ساله آن سبب جذابیت ویژه‌ای برای این پارک جنگلی شده است. این موزه یکی از تماشایی ترین بخش‌های پارک جنگلی است که در تمامی ایام سال توجه گردشگران زیادی دارد.

مساحت این پارک حدود ۱۴۸۷ هکتار و در ارتفاع ۵۰ تا ۲۵۰ متری از سطح دریا نیز قرار گرفته است. حدود ۲۱۰ هکتار از این پارک حفاظت شده و ۵۲۱ هکتار از آن برای تفرج گسترده و ۷۵۶ هکتار از آن به تفرج متمرکز اختصاص یافته است.

طول ﺷﻤﺎﻟﯽ و ﺟﻨﻮﺑﯽ جنگل سراوان ۷۶۰۰ ﮐﯿﻠﻮﻣﺘﺮ و ﻋﺮض ﻣﺘﻮﺳﻂ آن در ﺟﻬﺖ ﺷﺮﻗﯽ- ﻏﺮﺑﯽ ۲ ﮐﯿﻠﻮﻣﺘﺮ است. محدوده پارک جنگلی سراوان از شمال تا جاده دره پشت به فشتام و از سمت غرب تا کچا – جوکول بندان و از سمت شرق تا جاده ی آسفالته رشت به تهران امتداد دارد.

بهترین زمان برای بازدید از پارک جنگلی سراوان بهار و تابستان است، چرا که انبوهی از درختان در این فصل سراسر جنگل را فرا می‌گیرد و سرسبزی ویژه‌ای به آن می‌بخشد. اما در فصل پاییز هم این جنگل با برگ‌های رنگارنگ درختان جذابیت‌های ویژه‌ای دارد.  

بسیاری معتقدند که پارک جنگلی سروان در گیلان شباهت زیادی به باتلاق سرو در کشور آمریکا دارد.

   
 

کد خبر 495644 برچسب‌ها مجله سفر به گيلان مجله جنگل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پارک جنگلی سراوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۵۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۵ درصد تلفات جاده ای گیلان راکب موتورسیکلت و عابران پیاده هستند

علی حدادی در گفت و گو با خبرنگار مهر در حاشیه مراسم طرح افزایش ایمنی تردد موتور سواران و عابران پیاده در روستای هادی کیاشهر بخش کلاچای اظهار کرد: اجرای طرح کاهش حوادث و تلفات جاده‌ای بسیار مهم و تأثیرگذار است.

وی با بیان اینکه ارائه آموزش‌های ترافیکی به کاربران آسیب پذیر جاده‌ها در دستور کار اداره کل قرار دارد، گفت: طرح آموزش ایمنی تردد عابران و موتور سواران در روستاهای شهرستان‌های رشت، صومعه‌سرا، شفت، آستانه، تالش، بندرانزلی، خمام، لنگرود، و رودسر آموزش ایمنی تردد عابران و موتورسواران برگزار شده است.

حدادی کاهش خطرات حین تردد و جلوگیری از وقوع حوادث ناگوار ترافیکی را از اهداف این طرح عنوان کرد و افزود: سالانه تعداد بسیار زیادی از عابران پیاده و موتورسیکلت سواران به علت رعایت نکردن ایمنی عبور و مرور با انجام رفتارهای پرخطر، با معرض خطر قر دادن دیگران، جان خود را در راه‌های برون‌شهری از دست می‌دهند.

وی با اشاره به اهمیت اجرای طرح افزایش ایمنی گفت: تلاش بر این است که با اجرای این طرح علاوه بر آموزش به یک فرهنگ در جامعه تبدیل و در نهایت ایمنی در جاده‌های استان افزایش و کشته‌های حوادث کاهش یابد.

حدادی ادامه داد: آشنایی موتورسواران با مقررات راهنمایی و رانندگی، رعایت نکات ایمنی در هنگام موتورسواری، افزایش اطلاعات ترافیکی و پیشگیری از وقوع تصادفات از اهداف اجرای این طرح به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه بیشترین حوادث و تلفات رانندگی در گیلان شامل موتورسیکلت سواران و عابران پیاده است، گفت: ۶۵ درصد تلفات جاده‌ای گیلان را راکبان موتورسیکلت و عابران پیاده تشکیل می‌دهند.

حدادی با بیان اینکه این طرح از سال ۸۷ به عنوان پایلوت در استان گیلان اجرا گردید که خوشبختانه همچنان مستمر و پایدار است، افزود: امسال این طرح در ۵۰ روستا اجرا و هزار کلاه ایمنی در بین موتورسواران توزیع شد.

معاون حمل و نقل جاده‌ای اداره کل راهداری گیلان آمار کشته شدگان سال گذشته را ۶۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: از این آمار ۳۵۰ نفر موتور سوار و عابر پیاده بودند که آمار تکان دهنده‌ای است.

کد خبر 6095491

دیگر خبرها

  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • رهاسازی آب سد سفیدرود
  • فیلم/ ترافیک سنگین شبانگاهی در جاده‌های خروجی گیلان
  • آب سد سفیدرود رهاسازی شد
  • ترافیک سنگین در محور رشت - قزوین و ورودی رودبار
  • از سراوان تا پیچ شاه عباسی ترافیک ۱۲ کیلومتری داریم/مسدودی محور پونل - خلخال
  • اعمال محدودیت ترافیکی در جاده های گیلان
  • ۱۰ مصدو بر اثر برخورد ۲ سواری در جاده جنگل گلستان
  • ۶۵ درصد تلفات جاده ای گیلان راکب موتورسیکلت و عابران پیاده هستند
  • آزادسازی ۱۵ هزارمترمربع اراضی جنگلی در توسکستان/ ۳ اعیانی غیرمجاز تخریب شد